Filmare Nunta

Vrei sa ai o filmare de neuitat la nunta ta?

Ceremonia de nunta trebuie sa fie sacra. Este ceva deosebit in viata cuiva. Exista un motiv pentru care alegem o locatie spectaculoasa si o facem sa arate cat se poate de frumos. Prietenii si familia asteapta cu nerabdare sa ajungem in fata altarului.

Este un moment special, foarte special.

Exista o eticheta care sa respecte evenimentul. Sa sustina iubirea cuplului in timp ce este pe deplin prezenta. La fel ca si in teatru, nu se vorbeste, nu se intrerupe siguranta pentru aplauze de sustinere sau felicitare, doar atunci cand este cazul.

Desigur, ca videograf, fac tot ce pot pentru a sta in locul potrivit fara sa-i deranjez sfintenia, totusi trebuie sa fiua acolo pentru a o inregistra. Cu experienta de-a lungul anilor stim exact cum trebuie sa ne pozitionam pentre u a obtine cele mai bune cadre.

O ceremonie de nunta are tendinta de a scoate cameramanul din tine in multe persoane, asfel incat cei amatori vin cu proprile camere.

Luati in considerare acest lucru ca ecranul telefonului este puternic iluminat. Deci camera proiecteaza o imagine foarte vizibila pentru specatotorii din spatele tau, iar daca multiplici acest lucru o sa arate ca si cum am fi la un concert rok. Nu arata bine si cam ruineaza filmarea si nu arata bine deloc.

Nu este nevoie sa inregistrati tot pe telefon. Sunt profesionisti care sunt sigur ca cuplul este fericit sa le impartaseasca filmarile. Va rugam fiti pe deplin prezent.

Am mai vazut mai multe solutii la aceasta problema, deoarece inca aceasta chestie nu a intrat in trend. Invitatii trebuie sa fie reamintiti!

Deci aici sunt 5 sfaturi cum sa ai o ceremonie linistita la nunta:

  1. Lasa preotul sa anunte aceasta chestie.
  2. Introdu o nota in programul de nunta.
  3. Sa ai agenti de securitate care verifica invitatii sa nu foloseasca telefoanele sau aparatele. Este o masura de precautie extrema.
  4. Sa ai un dispozitiv de blocare precum Yondr. Ei folosesc acest lucru la proiectii de film pentru a evita ca lumea sa filmeze in sala. De asemenea este o solutie foarte extrema.
  5. Solutia mea favorita este de a posta un semn. Ceva frumos, dar direct in fata ta. Sa le fie rusine celor ce incalca legea.
De interes:  Al treilea roman care ajunge Oscar