Teoremele si axiomele stilului masculin

Matematica este pentru multi o problema dar speram ca aceasta matematica sa fie pe intelesul si placul tuturor. O sinteza a celor mai importante lucruri in stilul unui barbat care sa va faca mai usoara asortarea hailenor barbatesti.

In anumite situatii o combinatie de alb cu negru arata foarte bine si ne scapa de griji. Dar albul salvator sa nu vina de la sosete. Probabil multi dintre noi purtam sosete albe si ne imaginam ca suntem „fashion” dar nu este asa, sosetele albe se poarta doar in situatia in care facem sport.
Nu stim cine a inventat aceasta „moda” dar este ingrozitoare, hainele largi sunt purtate de anumiti oameni pentru a astupa unele imperfectiuni ale corpului, dar imaginativa hainele puse la uscat si lasate in bataia vantului, cam asa sunt si cand porti haine prea largi pentru conformatia ta. In garderoba ta se afla haine largi dar care au un aspect plaut, mergi la un croitor sa le ajusteze.

O alta teorema destul de importanta este aspetul sacoului. La sacourile cu doi nasturi este suficient daca incheiem doar nasturele de sus. Recomandarea noastra este sa eviti sacourile cu mai mult de patru nasturi. Sacoul este o piesa vestimentara foarte cautata in randul barbatilor.

Destul de important in alegera unei piese vestimentare este si materialul din care este croit. Indiferent de anotimp, hainele trebuie sa „respire” o data cu tine, de aceea este indicat sa va feriti de hainele din poliester.
O greseala des intalnita este purtarea concomitenta a bretelolor si a curelei. Cele doua accesorii au fost fabricate cu scopul de a tine pantalonii si purtarea ambelor poate duce la un aspect neplacut al vestimentatiei.

Facebook Comments