Schimba-ti viata cu H.B.P EKO

H.B.P EKO DISTRIBUTION este o companie românească, specializată de aproape 10 ani în comercializarea produselor industriale de curățenie care a implementat și a menținut standardul de calitate ISO 9001:2008 și standardul de mediu ISO 14001:2004.

Aproape 10 ani în care, dincolo de rezultatele profesionale, brandul și-a făcut o misiune din a îmbunătăți calitatea vieții celor cu care se parteneriază, oferindu-le cele mai bune soluții de dezinfectare și de curățenie. Aproape 10 ani în care a H.B.P EKO DISTRIBUTION a dezvoltat programe speciale de igienizare, personalizate în funcție de nevoile fiecărui client. Aproape 10 ani de experiență. 1000 de produse în portofoliu. Și o singură misiune:  aceea de a demonstra tuturor că igiena înseamnă sănătate. Iar acesta este doar începutul, în care ne-am solidificat valorile și am construit pe baza lor. Urmează planuri și mai ambițioase, proiecte și mai îndrăznețe.

Zi de zi, onorăm dorințele tuturor celor care pun preț pe curățenie, pe igienă. Fie că produsele noastre sunt solicitate de managerii hotelurilor, fabricilor sau ale spitalelor, sau de cineva care vrea să sporească confortul propriului cămin, întâmpinăm orice cerere cu același entuziasm, promptitudine și devotament.

Împreună reuşim să batem toate recordurile şi să redăm strălucirea tuturor afacerilor, mici sau mari.

Facebook Comments