Lumina de la fereastra

Lumina de la fereastra

Videografii au nevoie de lumina, asta e cu ce lucreaza ei. Pot fi prea multe, cum ar fi lumina soarelui care poate fi prea slaba sau de o intensitate mare. Este nevoie de un videograf cu experienta in practica pentru a identifica cele mai bune surse de lumina. Lumina corecta va face o diferenta mare in ce fel apar in filmare.

Nu este un secret ca unele dintre cele mai frumoase lumini sunt cele de la ferestre, mai ales pentru portrete. Cu cat va apropiati mai mult de fereastra, cu atat pare a fi o sursa de lumina moale, mai ales cand nu este nici o lumina care se intersecteaza cu ea. Deci este o lumina excelenta pentru filmare. Acest lucru ajuta la crearea unui aspect aproape etiric.

Cu lumina de la fereastra avem scenariul „mai mare, mai bun” si face o diferenta uriasa! Pentru o grozava filmare a portretului, nu vorbim despre o fereastra obisnuita, dar, in mod ideal, ne-ar placea o fereastra de la podea la tavan.
Daca sunteti in cautarea unei filmari de nunta incredibile, alegeti o camera cu cele mai mari ferestre, nu veti regreta pentru ca vor iesi filmari deosebit de frumoase!

De interes:  Cum purtam o ie nationala?