Locuri libere la buget in a doua sesiune de admitere

Incepand din data de 17 August se va derula cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, universitatiile vor organiza dupa afisarea rezultatelor finale o a doua sesiune de admitere la facultatiile unde mai sunt locuri disponibile.


Orasul cu cele mai multe locuri la facultate este Timisoara acolo unde la doar patru universitati sunt 350 locuri finantate de la bugetul de stat. Locurile nu sunt impartite egal, la Facultatea de Fizica si Facultatea de Chimie, Biologie si Geografie sunt in total 170 de locuri. Tot in Timisoara sunt 109 locuri bugetate la Universitatea Politehnica.

Au mai ramas disponibile 121 de locuri bugetate la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava pentru sesiunea de toamna la urmatoarele facultati: Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Facultatea de Mecanica, Facultatea de Silvicultura, Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, Facultatea de Istorie si Geografie, Facultatea de Managment si Facultatea de Litere si Stiinte ale Comunicarii.

In Cluj-Napoca candidatii din sesiune de toamna se mai pot bucura de 417 locuri la cea mai vestita universitate din zona si anume Universitatea „Babes-Bolyai”.
De asemenea mai sunt 100 de locuri libere si la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj – Napoca.

Iubitorii de arta se mai pot bucura de inca 4 locuri la Universitatea de Arte si Design pentru specializarea Istoria si Teoria Artei.

Facebook Comments