Locatie nunta

Locatii de nunta luminoase versus cele intunecoase

Restaurantele vin in taote formele, dimensiunile si conditiile de iluminare. Unul dintre cele mai importanti factori determinanti in ceea ce priveste videografia de nunta sunt locurile „intunecate”. In Iasi se gasesc foarte multe locatii luminoase fata de restul zonelor.

La inceputul planificarii nuntii, s-ar putea sa decideti daca veti avea o nunta intr-un spatiu deschis sau inchis. Cand vine vorba de nunti in sali de bal, exista diferite abilitati implicate pentru a face ca totul sa arate minunat.
Intoteauna preferam lumina ferestrelor. Este chiar mai bine atunci cand sunt intr-o camera cu ferestre mari, astfel incat nu este mai multa lumina care este mai moale.
Deci, ca regula generala, este destul de usor sa filmezi intr-un loc bine luminat. Daca ai o locatiie mai intunecoasa, atunci ar fi bine sa ne anunti sa instalam niste lumini in sala.

Un lucru care trebuie sa verifici cand iti alegi un videograf de nunta, este sa vezi daca au filmare intr-un loc similar. Nu trebuie sa fie exact aceeasi locatie, ci sa vezi daa au abilitatea de a face spatiile interioare sa arate minunat.

De interes:  Cel mai important lucru in organizarea unei nunti?