Education UK Exhibition – 21 Noiembrie 2015

Des intalnim sa se vorbeasca despre cercetatorii britanici care au descoperit ca …., dar de cele mai multe ori subiectele sunt cu adevarat amuzante. Poate ne intrebam de ce majoritatea cercetarilor vin din Marea Britanie.

Raspunsul este unul simplu, pentru ca Universitatiile din Marea Britanie au un stil foarte frumos de a interactiona cu studentii. Accentul este pus pe cercetare, cu toate ca unele subiecte ni se par a fii amuzante sau neimportante. Cel mai important lucru este ca ajuta studentii sa isi dezvolte gandirea dar si capacitatea de a lua unele decizii.

Acesta este motivul pentru care mii de studenti aleg sa faca studiile in Marea Britanie. Si Romania a aplicat programe de studiu in Marea Britanie pentru aproximativ 3150 de persoane. Domeniile alese de acestia sunt studii sociale, afaceri sau inginerie si tehnologia informatiei.

In urma cu trei ani British Council a venit in intampinarea studentiilor care vor sa beneficieze de programele de studiu din Marea Britanie si au organizat un targ educational unde participa 26 de universitati si 4 scoli de top din Marea Britanie. Anul acesta targul dedicat exclusiv universitatiilor si scolilor din UK -Education UK Exchibition se desfasoara in data de 21 Noiembrie in Bucuresti la Sheraton Bucharest Hotel intre orele 10:00 – 18:00.

La targul din acest an se afla patru universitatii din top 50 al celor mai bune institutii de invatamant din lume. Acestea sunt: UCL – University College London (locul 7), The University of Manchester (locul 33), University of Warwick (locul 48) si King’s College London (locul 19).

Noutatiile de anul acesta cu care se prezinta Universitatiile din Marea Britanie este studiul in domeniile precum fizioterapie, nutritie si spa management.

Daca doriti sa participati la acest targ si vreti sa aflati mai multe informatii, puteti accesa link-ul de mai jos, unde sunt prezentate toate universitatiile prezente la Education UK Exhibition 2015.

Facebook Comments