Cel mai important lucru in organizarea unei nunti?

Toate femeile isi doresc o nunta de vis, dar nu multe sunt cele care isi planifica nunta ca „la carte”. Sunt foarte multe lucruri in preajma nuntii care iti dau batai de cap.
Daca incepi planificarea cu cel putin o jumatate de an inainte o sa reusesti sa ai o nunta de reustia sau chiar de vis. Nu ne dam seama ce este cel mai important in ziua nuntii este o zi foarte agitata pentru miri. Probabil parintii nostri nu ar putea justifica cat de frumos a fost in ziua nuntii lor, de ce? Pentru ca pe vremea aceea nu existau fotografi de nunta ca acum. Insa lucrurile s-au schimbat, un fotograf de nunta surprinde momentele unice de la la nunta ta ca la un star de cinema.

Peste mult timp acolo intr-un sertar probabil o sa fie ascuns un album plin cu poze de la cea mai frumoasa zi din viata ta. Rasfoind paginile albumului iti vei aminti de momentele frumoase ale nuntii voastre. Unei femei sau unui barbat este dat probabil, o singura data in viata sa treaca prin aceste momete unice. Fetele sunt mai harnice, deoarece ele se gandesc la casatorie inca din anii copilariei, iar acest lucru este demonstrabil in jocurile „de-a mama si de-a tata”. Cei mai buni fotografi de nunta ii gasiti de regula in oras mari, precum Iasi, Bucuresti, Oradea, Timisoara, Clujul are fotografi foarte buni insa daca veti cauta pe google fotograf targu mures veti gasi cei mai creativi: Sergiu Ciobanu, Triff Photography, etc.

Albumele de nunta sunt cele mai pretioase obiecte de dupa casatorie. Si la sfarsit ne punem intrebarea, pe cine sa incredintam sa imortalizeze pe hartie cele mai frumoase momente? De aceea rolul unui fotograf in ziua nuntii este foarte importanta. Cu ajutorul lui ne putem aminti clipele frumoase sau dimpotriva neinspiratia sau alegerea unui fotograf de nunta slab sa ne compromita cea mai frumoasa zi.

Sursa foto: www.triff.ro

Facebook Comments