Cel mai cool restaurant cu bar din Capitala

Cel mai nou si mai cool restaurant din Bucuresti, este Social1. Acum pe Bulevardul Unirii 1 gasesti unul dintre cele mai frumoase si cautate restaurante din capitala.

Fata in fata cu Palatul Parlamentului Social1 ofera un decor usor amuzant inspirat din Romania secolului trecut. Ideea apartine unor tineri talentati si anume, Sebastian Mindroiu si Radu Calin. Prieteni de o viata au realizat un proiect de mare valoare. Social1 este locul ideal pentru o intalnire de cuplu sau chiar una de afaceri. Mancaruri gustoase si frumos prezentate de un tanar bucatar din judetul Harghita, Ovidiu Ciobotariu imbina arta cu gusturile de bucatar.show

 

Diferenta dintre Social1 si celelalte restaurante de top din Bucuresti este gustul si aspectul macarurilor din farfurie. Aspectul restaurantului este unul care te copleseste inca de la intrare.

Specialitatile localului sunt salata de rucola si rosii cherry, toast francais- frigaruile cu spanac si parmesan si multe altele.image_00013

Daca vreti sa va indulciti, aici gasiti cele mai bune deserturi. O prajitura foarte cunoscuta, dar care isi schimba aspectul dar si gustul este tiramisu. Cel mai tiramisu, este servit in ceasca de ciocolata belgiana, unde poti savura si ceasca.

WP1V0299

Facebook Comments