3 aplicatii de neratat pentru smartphone-ul tau

Smartphon-ul dispune de o gama larga de posibilitati, daca pana acum cativa ani telefonul mobil era doar pentru comunicare in zilele noastre este „multifunctional”. Avand un asemenea tip de telefon nu mai ai nevoie de nimic, partial spus. Exista o multime de aplicatii care iti usureaza munca de zi cu zi, poti descarca de la o carte online pana la cele mai sofisticate aplicatii. 

In cele ce urmeaza enumeram cateva aplicatii de care ai nevoie pentru smartphon-ul tau, desigur am exclus aplicatiile precum Facebook, Instagram sau multitudinea de jocuri.

1. Google Drive: cel mai mare avantaj pe care il are aceasta aplicatie este stocarea de 15 GB in cloud, este foarte util daca doresti sa pastrezi tot timpul documente, fotografii, videoclipuri,dar si pentru realizarea de back-up, se poate accesa de oriunde.

2. Google Now: aceasta aplicatie nu admite cel mai aratos launcher pentru interfata smartphon-ului tau, dar cu o glisare de la stanga la dreapta poti accesa interfata care ofera informatii personale.

3. Batter Doctor: Este o aplocatie veche dar utila pentru telefonul tau, dupa numele aplicatiei este un doctor al bateriei, ofera o protectie in timp a bateriei.

Facebook Comments